ISA : Ikut Suka Aku!

Khamis, Disember 11, 2008

Termenung sejenak...

Dah bersawang dah web aku ni yer. Entah le semakin hari semakin sibuk. Sibuk dengan ape benda aku pun tak tahu lah. Kalau tak de keje aku tido je. Hmm nanti le aku up tutorial yang beguna yang berfaedah sikit untuk berkongsi bersama.

Sekarang aku betul2 tak de mood. Pasal apa ntah semenjak dua ni pikiran serabut sangat. Cuma malam ni aku nak upload untuk peringatan pada diri aku sendiri. Selama ni aku tak pernah rakam pun malah aku tak ingat dah apa yg aku dah buat dulu-dulu. Malam ni aku boring aku rakam perbualan dari member lama. Untuk hari aku masa depan, aku akan menoleh balik ke balakang, dan ini lah dia...

Kepada visitor yang di luar sana, jauhkan benda ini dari hidup anda, ia amat merbahaya dan akan merosakan minda anda sekalian...

Ya Allah, kuatkan lah iman ku!!!

(klik utk besarkan)

1 Comments:

  • huhu ganah demo lo ni sop.
    x sengka kawe..

    By Blogger aku, at 11:59 PG  

Catat Ulasan

<< Home